.

.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση της ΛΑΕ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας για τις επερχόμενες εκλογές

.

Δεν στηρίζει "Δύναμη Πολιτών" και Άρη Βασιλόπουλο... 

Η Λαϊκή Ενότητα με ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού της Συμβουλίου έχει αποσαφηνίσει ότι είναι άκρως αντίθετη όχι μόνο με τις γενικότερες, αλλά και με τις ειδικότερες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και των άλλων συστημικών δυνάμεων, όπως αυτές εκφράζονται στους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό είναι αυτονόητο ότι η ΛΑ.Ε δεν συνεργάζεται ούτε στηρίζει αυτοδιοικητικά σχήματα στους Δήμους και τις Περιφέρειες, τα οποία αποδέχονται την υποστήριξη αυτών των συστημικών μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται Δήμους και Περιφέρειες που να στηρίζουν τον λαό και όχι να στηρίζονται από τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και την αντιλαϊκή ΝΔ και τις άλλες κατεστημένες δυνάμεις, πράγμα που είναι βέβαιο ότι μόνο δυσμενέστατες επιπτώσεις μπορεί να επιφέρει στις πόλεις και τις περιφερειακές ενώσεις.



Ως εκ τούτου, θα δώσουμε την μάχη για την εφαρμογή μιας διαφορετικής πολιτικής επικεντρώνοντας τις δυνάμεις μας στις Ευρωεκλογές με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή από την πόλη μας Αλέκο Καλύβη και στις Περιφερειακές εκλογές με την «Ανυπότακτη Αττική» όπου από την πόλη μας συμμετέχουν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέου Χρηστίνα, Καλύβη - Γκατζέλια Μαίρη και Λεκάτης Νίκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάσος Κωνσταντινίδης: Κύριε Βασιλόπουλε, οφείλετε να δώσετε άμεσα και δημοσίως εξηγήσεις στην πόλη.

. Ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Κωνσταντινίδης, δικηγόρος στο επάγγελμα, διαβάζοντας τις καταγγελίες των Μιχάλη Λάλου - Αναγνώστου και ...